BINK RECEPTEN

Zoetfris

(zoetfrisse zachte smaak)

- 5 cl Bink gin
- 15 cl tonic Schweppes Premium Hibiscus
- ijs
- botanicals: citroenzeste & gesneden plakje aardbei

Stevig

(zachtkruidige afdronk)
- 5 cl Bink gin

- 15 cl tonic Schweppes Premium Pink Pepper
- ijs
- botanicals: jeneverbesjes & fingesneden plakje verse gember

Mosselen (per persoon)

- 1 kg mosselen
- 1/2 ui gesneden in halve ringen
- 1/2 teentje verse knoflook gesneden in dunne plakjes
- 5 takjes fijngesneden verse platte peterselie (zonder steel)
- 1 eetlepel mosterd
- peper & zout
- 3 cardamom peulen
- 10 cl extra vierge olijfolie
- 10 cl Bink gin
- 20 cl witte wijn

Meng de ui, knoflook, peterselie en cardamom peulen samen met de olijfolie, Bink gin, witte wijn en mosterd.
Vervolgens afkruiden met peper en zout. Laat de mosselen garen gedurende 2 à 4 min. in een pot met deksel, zonder toevoeging van extra vocht. Voeg daarna het mengsel toe en laat koken tot de mosselen gaar zijn.