ONZE PRODUCTEN

Bink gin 70 cl

Bink gin is stoer, heeft een alcoholpercentage van 38% en is gedistilleerd in de Kempen.  Door toevoeging van gagel, de vrucht van een typisch Kempische struik, krijgt de gin zijn bijzonder lichtkruidige aroma.  Verrassend is zijn zoetfrisse, zachte smaak met een iets bittere afdronk.  De specerij cardamom, één van de oudste ter wereld, geeft de Bink gin nog een extra fijne toets.

38,50 €

Bink gin Barrel Aged 70 cl

Ook deze Bink gin is stoer, heeft een alcoholpercentage van 38% en is gedistilleerd in de Kempen. Door toevoeging van gagel, de vrucht van een typisch Kempische struik, krijgt de gin zijn bijzonder lichtkruidige aroma, wat behouden blijft na de 5 maanden rijping op houten rode wijn vat. Typisch voor deze Barrel Aged versie zijn de mooie lichtbruine kleur en fijne toetsen van amandel, honing, mokka en hout. Kan gedronken worden als Gin & Tonic (klassieke Indian Tonic) of zeker ook puur.

49,95 €

Bink gin 20 cl

Bink gin is stoer, heeft een alcoholpercentage van 38% en is gedistilleerd in de Kempen. Door toevoeging van gagel, de vrucht van een typisch Kempische struik, krijgt de gin zijn bijzonder lichtkruidige aroma. Verrassend is zijn zoetfrisse, zachte smaak met een iets bittere afdronk. De specerij cardamom, één van de oudste ter wereld, geeft de de Bink gin nog een extra fijne toets.

14,50 €

Bink glas

Een stoere gin vraagt om een stoer glas. Een echt collector's item. Bink, en 'k zen er friejet oep!

4,50 €

Bink gin VOORDEEL pakket

Mooie stevige Bink verpakking om direct van te genieten. Inhoud: - Bink gin 70 cl - Bink glas 2 stuks - Maatbeker 2,5 / 5 cl - Folder met recepten

49,95 €

    * Levering enkel in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland