ONZE PRODUCTEN

Bink gin 70 cl

Bink gin is stoer, heeft een alcoholpercentage van 38% en is gedistilleerd in de Kempen.  Door toevoeging van gagel, de vrucht van een typisch Kempische struik, krijgt de gin zijn bijzonder lichtkruidige aroma.  Verrassend is zijn zoetfrisse, zachte smaak met een iets bittere afdronk.  De specerij cardamom, één van de oudste ter wereld, geeft de Bink gin nog een extra fijne toets.

39,50 €

Bink gin Barrel Aged 70 cl

Ook deze Bink gin is stoer, heeft een alcoholpercentage van 38% en is gedistilleerd in de Kempen. 6 maanden rijping op eikenhouten bierbrand vat waarbij het gagel aroma herkenbaar blijft. Typisch voor deze Barrel Aged versie zijn de mooie lichtbruine kleur en fijne toetsen van amandel, vanille, cederhout, hop, leder en chocolade met een licht zoete afdronk. Aan te raden om puur te drinken, maar ook als Gin & Tonic (zachte klassieke Indian tonic). Een Limited Edition waarvan maar 250 genummerde flessen beschikbaar zijn!

49,95 €

Bink gin 20 cl

Bink gin is stoer, heeft een alcoholpercentage van 38% en is gedistilleerd in de Kempen. Door toevoeging van gagel, de vrucht van een typisch Kempische struik, krijgt de gin zijn bijzonder lichtkruidige aroma. Verrassend is zijn zoetfrisse, zachte smaak met een iets bittere afdronk. De specerij cardamom, één van de oudste ter wereld, geeft de de Bink gin nog een extra fijne toets.

14,90 €

Bink glas

Een stoere gin vraagt om een stoer glas. Een echt collector's item. Bink, en 'k zen er friejet oep!

4,50 €

Bink gin VOORDEEL pakket

Mooie stevige Bink verpakking om direct van te genieten. Inhoud: - Bink gin 70 cl - Bink glas 2 stuks - Maatbeker 2,5 / 5 cl - Folder met recepten

50,95 €

    * Levering enkel in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland